Volleybalvereniging Triumphera

WELKOM BIJ VOLLEYBALVERENIGING TRIUMPHERA!

Actueel

Een overzicht van alle nieuwsberichten die op de site van Triumphera zijn gepubliceerd.

Big Tasty wint Nieuwjaarstoernooi 2020

Volleybalvereniging Triumphera organiseerde op vrijdagavond 3 januari weer het jaarlijkse Nieuwjaarstoernooi. Alle (oud)leden waren weer welkom om met zijn allen 2020 sportief te beginnen. Er was een goede opkomst van zowel recreatieve als competitie spelende leden en een aantal oudleden. Hierdoor konden er 6 gelijkwaardige teams worden gevormd. De organisatie was dit jaar in handen van Dames 1. Het thema van de teamnamen die zij bedacht hadden was daarom voor hen heel toepasselijk, namelijk McDonalds gerechten. Alle teams speelden tegen elkaar in wedstrijden van 12 minuten. Er werden fanatieke en lange rally’s gespeeld, maar ook de gezelligheid was duidelijk aanwezig.

Lees meer »

3 januari: Nieuwjaarstoernooi 2020!

Op vrijdag 3 januari willen we graag weer het nieuwe jaar gezamenlijk beginnen met het traditionele Nieuwjaars Mixtoernooi in de van der Bijhal. De organisatie is dit jaar in handen van Dames 1. We hopen op veel aanmeldingen, zodat we er een echt mixtoernooi van kunnen maken. Het toernooi begint om 19.15 uur. Om ongeveer 21.30 uur zijn de wedstrijden afgelopen. Na afloop zullen we een toost brengen op een sportief en gezond 2020 onder het genot van een hapje en drankje. Aanmelden kan door op onderstaande knop te drukken. Vragen en/of opmerkingen kunnen worden gestuurd naar toernooi@triumphera.nl. We proberen

Lees meer »

Bedrijven & Buurttoernooi

Op vrijdag 8 november 2019 organiseert Volleybalvereniging Triumphera weer het traditionele buurten- en bedrijventoernooi. Dit jaar zijn ook andere teams welkom zoals; sportteams en vriendengroepen. Mocht jouw bedrijf of buurt niet een compleet team kunnen samen stellen, schroom dan niet om samen te werken met anderen. Onze vereniging heeft ook altijd wel een aantal volleyballers die met je mee willen doen.

Lees meer »

Nieuwsbrief met trainingsinfo!

Voor de meeste mensen loopt de zomervakantie al weer ten einde. Hoog tijd ook om ons voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Er wordt al hard gewerkt aan het wedstrijdprogramma. Het concept staat al online en zal rond 1 september definitief worden gemaakt. Afgelopen dinsdag, 20 augustus, is er een nieuwsbrief verzonden naar alle leden waarvan we het e-mailadres hebben. Daarin vind je alle informatie over de trainingstijden van het nieuwe seizoen en het Pijnacker Beachtoernooi. Heb je de nieuwsbrief niet ontvangen? Laat dan even een reactie achter zodat we je toe kunnen voegen aan de verzendlijst.

Lees meer »

Welkom op de nieuwe website!

Ja je ziet het goed. We hebben het heel spannend gemaakt, maar we gaan dan nu echt los! De nieuwe website is een tijdje geleden in de lucht gegaan, maar we waren er nog niet aan toe gekomen om deze goed in gebruik te nemen. De meeste onderdelen zijn inmiddels aangepast, toch zullen er her en der ook nog wat aanpassingen plaats moeten vinden. Denk bijvoorbeeld aan de bestuurspagina en informatie over de commissies. Wat wel al is vernieuwd is het super moderne aanmeldformulier en het contactformulier. Maar het beste vinden wel we de automatische informatie over de competitie! Op

Lees meer »