Volleybalvereniging Triumphera

WELKOM BIJ VOLLEYBALVERENIGING TRIUMPHERA!

Jeugdtrainer CMV en Jeugd C

Onze huidige CMV-trainster Greetje Dobbinga heeft na vele jaren aangegeven te stoppen met het geven van training aan onze CMV kinderen. Dit heeft ze vorig seizoen al gedaan, omdat er nog geen opvolging was heeft ze aan het begin van seizoen 2020/2021, toen het nog mocht, training gegeven. Maar nu stopt ze echt. Het afgelopen jaar zijn wij met grote inspanning via verschillende kanalen op zoek geweest naar een opvolger voor Greetje, helaas zonder succes.

Wie zijn wij

Triumphera is een volleybalvereniging met zo’n 100 leden actief op verschillende niveaus en leeftijdscategorieën. Meerdere teams spelen in de regionale competitie van de Nevobo, zoals 2e en 3e klas tot aan jeugd C en CMV (Noordoost-Friesland). Daarnaast zijn er meerdere dames en heren recreatenteams die wekelijks gezellig een balletje slaan. Na deze trainingen en competitiewedstrijden is er ruimte voor een hapje en drankje in de sportkantine Time-Out. De trainingen en thuiswedstrijden vinden plaats in de Van der Bij-hal in Kollum.

Wie zoeken wij?

Wij zijn met spoed op zoek naar een jeugdtrainer voor jeugd C en CMV. Wij vinden het belangrijk dat je het leuk vind om kinderen enthousiast te maken en te houden voor de volleybalsport door wekelijks trainingen voor te bereiden en te geven. Op die manier probeer je hun volleybalervaring nog groter te maken. Daarnaast wordt er door Jeugd C met ingang van seizoen 2021-2022 competitie gespeeld (op dit moment op donderdagavond) en door de CMV maandelijks een toernooi tegen teams van hetzelfde niveau op zaterdagochtend ergens in de regio.

De vereniging verwacht van ouders dat zij zorgen voor het vervoer van de kinderen naar de wedstrijden. Bij de CMV toernooien vragen wij hen ook als begeleiding, voor Jeugd C moet hier nog invulling aan worden gegeven.

Momenteel zijn de trainingen op woensdagnamiddag en -avond, van 17.00 tot 19.00 uur. In overleg met de kinderen, ouders en beschikbaarheid sporthal zou dit kunnen veranderen.

Wat bieden wij jou?

Een ploeg enthousiaste kinderen die de afgelopen jaren met grote inzet en enthousiasme zijn getraind door de jeugdtrainer die is gestopt. Je kunt eenvoudig voortbouwen aan dat wij zij allemaal al heeft bereikt. Het gaat om bijna 20 jongens en meiden. Als bestuur willen wij je zo goed mogelijk ondersteunen door je te faciliteren in zaken die je nodig hebt om trainingen voor te bereiden en uit te kunnen voeren. Wij gaan hier graag met je over in gesprek. Daarnaast denken wij ook graag met je mee, afhankelijk van je leeftijd, ervaring en ambitie, in de volgende punten:

  • Trainersvergoeding afhankelijk van je ervaring
  • Reiskostenvergoeding
  • Opleidingsmogelijkheden

Spreekt dit jou aan en lijkt het je leuk om deze enthousiaste kinderen, die aan de begin staan van hun volleyballoopbaan te trainen? Laat het ons dan weten! Schroom niet om contact op te nemen als je vragen hebt of interesse hebt. Wij horen graag van je!

Contactpersoon: Marinke Lycklama A Nijeholt
E-mail: marinke88@hotmail.com