Voorzitter

Volleybalvereniging is naarstig op zoek naar een voorzitter! Onze huidige voorzitter, Albert Hoof, heeft al enige tijd aangegeven de taak over te willen dragen. Tot op heden is er geen opvolging voor hem gevonden. Het bestuur heeft dit in meerdere teams al genoemd en ook bij de online bijeenkomst is dit nogmaals aangegeven. Wie komt het bestuur versterken en helpt de vereniging mee vooruit?

Zonder een voorzitter kan een bestuur niet goed z’n werk doen en dat is zonde voor de volleybalvereniging uit Kollum. Leden van de vereniging willen lekker kunnen trainen en/of wedstrijden spelen, hoe fijn is het dan dat een aantal leden een bestuurstaak op zich willen nemen. Een sportvereniging heeft niet voor niets een ‘vereniging’ als structuur. We zijn verenigd en horen samen de schouders er onder te zetten. Het moet dan toch lukken om uitbreiding te vinden voor het bestuur?

Albert stopt hoe dan ook ana het einde van het rustige maar ook roerige seizoen 2020/2021. Dat betekent een bestuur wat niet compleet is en minder kan doen. De overige bestuursleden zullen hun taak zo goed mogelijk blijven doen, maar niet alles kan doorgang vinden. Help jij ons uit de brand? Of weet jij wie dat kan en moedig je die persoon aan?

Enkele taken van de voorzitter

  • Voorzitten van de vergadering
  • Leiden van de ledenvergadering
  • Samenwerken met andere bestuursleden
  • Periodiek bijwonen bestuursvergadering, maximaal 6x per jaar.

Wil je meer weten over de taak van de voorzitter? Neem dan contact op met Albert Hoof. Hij beantwoordt graag je vragen.