Geen publiek tijdens wedstrijden en trainingen, kantine gesloten

Gisteravond, 28 september 2020, heeft de overheid nieuwe maatregelen afgekondigd ter bestrijding van het corona virus. Belangrijkste maatregel die ons treft is dat er geen publiek meer bij wedstrijden mag zijn. Gezien ons wedstrijdschema gaat deze maatregel per direct in en geld voor alle teams, ook voor de CMV-teams. Voor CMV geld dat alleen een ouder die ook de rol van coach heeft aanwezig mag zijn. Andere ouders die hun eigen kind komen brengen mogen helaas niet naar binnen.

De maatregelen zijn afgekondigd door de overheid en duren in ieder geval de komende drie weken. Aan het einde van de periode zal het kabinet dit evalueren en bekend maken welke wijzigingen er noodzakelijk zijn.

Als bestuur rekenen wij op jullie medewerking, ook richting gasten. Let ook op de andere regels die verplicht zijn gesteld zoals het schoonmaken van de materialen tijdens en na de wedstrijd. Meer informatie vind je op de speciale coronapagina van onze vereniging.

2 gedachten over “Geen publiek tijdens wedstrijden en trainingen, kantine gesloten”

    • Hoi Sake! Ja dit is toegestaan. Het NOC*NSF heeft hierover regels opgesteld. Het basisantwoord van hen is zoals het hieronder staan. Meer specificaties zijn voor ons momenteel niet van toepassing, anders melden wij dit op de coronapagina via https://www.triumphera.nl/corona.
      “Ja, pers/media mag aanwezig zijn bij een sportwedstrijd. Zij worden niet gezien als toeschouwers maar als beroepsgroep die dit werk op dat moment niet thuis kan doen. Juist nu publiek in deze tijd de wedstrijd op locatie niet kan volgen is verslaggeving extra belangrijk. Lokaal, regionaal en landelijk.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *